Kymco scooters

Kymco scooters

Scooter-point is uw concessiehouder voor alle Kymco modellen. Indien het gewenste model, type of kleur niet is afgebeeld klik door naar de website van onze leverancier voor steeds de meest geüpdate versie van de catalogus.

WWW.KYMCOLUX.COM

 

 

AGILITY 50 CITY
kymco agility city


KYMCO AGILITY 50 CITY 
Een oriëntatie volledig op het stadsverkeer gericht. De 50 Agility City 2T vertolkt de praktische concepten van de scooter, dankzij zijn stijl en de filosofie Agility. Met een nieuwe krachtige motoren  die heel goed samenvallen met zijn levendig karakter, met wielen van 16″. Schijfrem vooraan, een toegenomen koppel en vermogen, verkrijgt u hogere prestaties en comfort. Het instrumentenbord oogt meer elegantie. Een slimme Agility beschikkend over behendigheid en een verhoogde veiligheid. Dankzij deze lenige Agility-scooter, kan je over de stad heersen.

kymco AGILITY MMC 4T DUBBEL ZADEL
kymco agility mmc


KYMCO AGILITY MMC 50 – 10″
 50 Agility MMC 10 , economisch in zijn laag verbruik  en in zijn prijs. Een stijl, een referentie. Dit nieuw product van het gamma Agility toont zich als een robuust voertuig en voor veelvoudig gebruik, bestemd voor een jeugdig en dynamisch publiek. Schitterende motorisatie 50 cc 4-takt, verbruik lager dan 2,4 liter. Luchtgekoeld, hydraulische schijfrem vooraan met een diameter van 180 mm. Nieuwe aluminium velgen van 10″ met een uitzonderlijke wendbaarheid en een perfect zitcomfort zelfs voor de kleinere bestuurders. Ruim laad, en opslagcapaciteit. Een nieuwe referentie om de Agility saga krachtdadig te vervolgen.

50 AGILITY NAKED RENOUVO 2T
kymco agility renouvo


KYMCO 50 AGILITY NAKED RENOUVO 2T
Een echte verleider die de hoofden doet draaien op zijn weg. Met 2 takt motor voor superieure prestaties en het naked stuur van de nieuwe AGILITY NAKED RENOUVO, houdt de piloot de stad onder een nieuwe dag aan en profiteert van het sportkarakter.

kymco dink
kymco dink

KYMCO DINK 50 4T
De DINK 4T vervoegt het KYMCO gamma in de categorie zware scooters voor het stedelijk publiek. Voorzien van een vlakke voetenplank, een ruim zadel, een pakjesdrager en voetsteunen, biedt hij u comfort en veiligheid. Deze scooter biedt ruim voldoende plaats voor vervoer van 2 personen.

50 LIKE 12 2T EURO II - kopie
kymco like

Kymco like
De Kymco neo-retro familie zag het levenslicht in 1998 met de Sento 50 en 100cc. Het nageslacht is verzekerd met de introductie van de Like modellen. Het tijdloos design in de Dolce Vita geest en de sterk bewezen technologie vormen de ideale cocktail voor de scooteradepten van het eerste uur .

 

50 SUPER 8 2T
kymco super 8


KYMCO 50 SUPER 8 2T
Deze nieuwe 2T is de come-back van KYMCO in het jeugdig scootersegment. Geschulpte schijven vooraan,  grote aluminium velgen, getint windscherm, dubbele amandelvormige ultra-sport koplampen: deze super 8 2T verdient niks anders dan SUPERlatieven.

50 VITALITY 12 2T
kymco vitality

KYMCO 50 VITALITY 2T
Een zeer chique en eigentijdse 2T stadsscooter. Met zijn superieure afmetingen is hij ideaal voor grote mensen of voor lange tochtjes met twee.  Dankzij de vlakke voetenplank en de pakjesdrager is de Vitality uiterst praktisch en comfortabel. Ontdek deze wendbare, kwalitatieve scooter van wereldklasse.

125 AGILITY MMC 4T EURO III SELLE SIMPLE
kymco agility fr

KYMCO AGILITY 50 FR 12” 2T of AGILITY 12″ 4T
KYMCO volgt de markt op de voet en biedt nu een krachtig en zuinig voertuig in basisuitvoering aan.
Deze AGILITY FR heeft van de AGILITY MMC die elementen overgenomen die er een succes van hebben gemaakt, maar is uitgerust met de krachtige tweetaktmotor uit één stuk van de AGILITY RENOUVO

125 LIKE LX
kymco like lx


Kymxo like 50 lx
De LIKE, de ideale combinatie van retrolijnen en geavanceerde technologie, heeft alle voordelen van een hedendaags voertuig en toch getuigt hij van een onweerstaanbare vintagestijl.
Onder het zadel zit opbergruimte, maar hij in ook met een topcase uitgerust, waarin zelfs een integraalhelm kan.

 

MOVIE 125 SI
kymco movie

KYMCO MOVIE 125 SI
Race look, injectiemotor, vloeistof gekoeld, compact gebouwd zonder een welbepaalde lichaamsbouw uit te sluiten, levendige motor met zeer laag verbruik, gul koppel en een opmerkelijke gewicht-kracht verhouding : de nieuwe Movie S injectie zal zeker scoren bij hen die terugdeinzen voor de grotere 125 GT.

 

G dink 125
kymco g-dink

KYMCO 125 G i Dink
Gedurende zijn 9-jarige geschiedenis, heeft de Grand Dink uitgegroeid tot een best seller voor degenen die confort en rijplezier willen combineren.
Die kwaliteiten vindt u ook op deze nieuwe versie mits nieuwe design en luxe opties.

125 DINK STREET INJECTION
kymco dinkstreet

:
KYMCO 125 DINK STREET INJECTION
“Een geduchte uitdager in het populairste segment van de 125” “Doorslaggevende eerste indruk: de 125 DINK STREET heeft alle kenmerken van de perfecte GT”. Planète 125
“Het universum veranderd.” “De nieuwe 125 DINK STREET markeert een spectaculaire vooruitgang van KYMCO in het segment van de 125GT scooter.” “Stevig gebouwd is de 125 DINK STREET gewapend om te verleiden.” “Vanaf nu heeft KYMCO de middelen om zich te meten met de beste GT scooters uit Japan, Europa, …” Génération 125

125 DINK STREET INJECTION ABS
kymco dinkstreet

KYMCO 125 DINK STREET  INJECTION ABS
Nieuwe onontkoombare verwijzing van de GT scooters segment, de KYMCO 125 DINK STREET i blijft ons altijd verrassen!. Nu ook voorzien van een ABS versie, erft hij een nieuwe kleur mat zwart en hij presenteert zijn aantrekkelijkste beperkte versie. Bovenaan staat zijn zekere dynamische kwaliteit, en zijn vele praktische aspecten. De DINK STREET 125 i voegt er als kers op de taart voor 2013 de allerveiligste ABS remsysteem van Bosch aan toe, net als zijn ouderling in de 300 cm3 versie. Een actieve krachtige veiligheidsuitrusting. De DINK STREET 125 i ABS zal zeker geen gebrek aan waardering krijgen van de gebruikers bij vochtig weer.

my road 700
kymco my road

KYMCO MY ROAD 700i
De MYROAD 00i, die specifiek voor de Europese en Amerikaanse markt ontworpen, is een scooter voor de ware reiziger.
Dankzij zijn lange wielbasis, zijn compacte design, zijn hoge windscherm en krachtige verlichting is de MYROAD 700i een toonbeeld van pure elegantie. Geniet van zijn super krachtige motor en zijn extra veiligheden zoals ABS en regelbare vering.

xciting 400
kymco xciting 400

KYMCO Xciting 400i 

De Xciting 400i is gebaseerd op een nieuwe viertaktmotor van 399 cc met vloeistofkoeling en een vermogen van 26,5 kW bij 7500 tpm; hij is zo afgesteld dat hij bij 6000 tpm 37 Nm kan halen. Deze nieuwe aandrijving is gemonteerd in een compleet nieuw frame, dat “Dual under bone” wordt genoemd en dat de trillingen moet beperken en het bedieningscomfort moet verbeteren.

De Xciting 400i is rechtstreeks geïnspireerd door sportieve motormodellen en hij is uitgerust met een schijfrem met verschuifbaar zadel en met radiale rembeugel – een garantie voor nog meer veiligheid.

kymco k-xct kxct 125i abs

Kymco K-xct  125i   EEN NIEUWE KIJK OP SPORT

Om in te spelen op de verwachtingen van de markt heeft KYMCO voortaan ook een scooter die van een dynamischere en sportievere geest getuigt en bedoeld is voor klanten in de stad.
KYMCO brengt met deze K-XCT een sportieve versie en een concept dat zorgt voor een soepele en krachtige rijervaring. Verkrijgbaar in 125cc versie met optioneel ABS