Wie is Kymco

KYMCO, een Taiwanese constructeur van scooters, motorfietsen en quads, kent sinds de oprichting van het bedrijf in 1963 een continue groei en succes.
Met een jaarlijkse productie van meer dan anderhalf miljoen voertuigen, behoort KYMCO tot de toonaangevende producenten op het gebied van scooters, motorfietsen en quads.
Vandaag heeft KYMCO met succes een wereldwijd distributienetwerk uitgebouwd  en is het bedrijf aanwezig in Azië, Latijns-Amerika, Europa en Afrika.
De R&D afdeling werd opgericht in 1978. Sindsdien investeert KYMCO onafgebroken in onderzoek en ontwikkeling, met als doel producten aan te bieden die de geldende institutionele normen overstijgen.

siege_lux

KNOWHOW EN DE KRACHT VAN DE UITRUSTINGEN

KYMCO  ontwikkelt ook andere producten : motoren voor gebruiksvoertuigen, scootmobiels,…

Diensten in onderaanneming (OEM Original Equipment Manufacturer en ODM Original Design Manufacturer) worden aan derden aangeboden waaronder het gieten, de bewerking, de markering, de plastiek injectie en de machinale bewerkingen.

Technologische partnerships werden afgesloten met grote merken zoals BMW. Voor BMW verzorgde KYMCO de aanlevering van volledig door hen gefabriceerde motoren.

DE KWALITEIT VAN HET LEEFMILIEU VERBETEREN

Als wereldburger heeft KYMCO zich op het produceren van motorfietsen en scooters met respect voor de natuur toegespitst en deze in volledige overeenstemming met de normen voor geluid en vervuiling ontwikkeld.

Met succes ontwierp KYMCO ecologische en economische 4T motoren met een cilinderinhoud  van 50cm³. Vandaag stellen ze injectiemotoren die voldoen aan de vereisten van de Europese en mondiale gemeenschap voor.

Met meer dan 3000 werknemers is KYMCO een absolute voorstander van de maximale integratie en maakt ze er een erezaak van om de meerderheid van de voertuigonderdelen zelf te ontwerpen en te fabriceren.